BREAKING

0

GPS Morgan Freeman: navigator makine, më i miri që keni parë ndonjëherë!

Dëshiron GPS-in më të mirë? Ose një GPS totalisht ndryshe që jo vetëm do të tregojë rrugën, por edhe do të bëjë muhabet, do të këshillojë për jetën tënde dhe do ti thotë gjërat troç?  Dhe të gjitha këto, me zërin tepër cool të Morgan Freeman?!

p3Gybyeg0_560w_v1

Aktori i famshëm në Hollywood sa i përket imitimit të zërit, Josh Robert Thompson, arriti të imitoi më së miri zërin e Morgan Freeman për "reklamën" e GPS-it më të mirë që qarkullon në treg. Ndoshta nuk do të ndihmojë edhe aq shumë që të mbërrish në destinacioni tënd, por mund të jap ide në lidhje me atë çfarë do hash sot ose të thotë dy tri gjëra që kanë të bëjnë me ty dhe të cilat nuk do që t’i pranosh. "Get busy livin'...and get busy drivin" me regji nga Jed Rigney. (Burimi: 9gag.tv)

0 Comment