BREAKING

0

Ndiqni "extreme unboxing" e OnePlus 3T (video)!

Na duhet ta pranojmë, jemi nga ata që adhurojmë të shohim “unboxing videos”, por pas aq shumë videosh që shohim të pakta janë ato që na impresionojnë.

Ndiqni "extreme unboxing" e OnePlus 3T (video)!

Këtë herë, vëmendjen na e tërhoqi një extreme unboxing të pajisjes OnePlus 3T që u realizuan në një avion luftarak! Jake Paul, aktori Amerikan, u rekruta nga OnePlus për të realizuar në një aeroport ushtarak në Çeki “unboxing” e pajisjes OnePlus 3T. “Unboxing” u realizua tek vendi i pilotit, dhe mesa mund të shohim, nuk ishte aspak një mission I lehtë.

Për më shumë detaje, ju ftojmë të ndiqni videon...

0 Comment