BREAKING

0

Mjera trupa njerëzish. Kompozimet fotografike e Angelo Musco

Artisti italian Angelo Musco, përdor trupa njerëzish "lakuriq" për të krijuar fotografi fantastike si kjo:

OVUM-2-det1s

Por në fakt çfarë bën? Ai vë qindra ose miliona njerëz të pozojnë? Jo tamam!

Procesi i gjatë i krijimit të çdo kompozimi fillon me fotografimin e vullnetarëve nudist! Më pas modelet përpunohen veçmas në Photoshop dhe më pas shtohet tek kompozimet. Që veprat të arrijnë në formën e tyre përfundimtare shpesh herë nevojiten deri në 2 vite "post production" dhe mund të arrijnë deri në 12×4 metra. Kompozimet shpesh herë shfaqin ngjyra natyrale si pyje, lëvozhga vezësh ose spirale. Shpesh herë i referohen lindjes, vetë Musco ka pasur një lindje të vështirë. ai ka lindur dy muaj më vonë nga cikli normal, pas lindjes ai mbeti pothuajse i paralizuar.

Më poshtë mund të shihni një preview nga dokumentari i Robert Jason dhe disa  nga krijimtaritë e artistit italian. Gjithashtu mund të vizitoni faqen e tij këtu.

600x240 600x300 600x344 600x396 600x495

 

0 Comment