BREAKING

0

JBL Pulse: Boxet që do të “ndriçojnë” festën tuaj

jbl-light-show-party

JBL Pulse ju ofron një përvojë muzikore që nuk keni parë dhe dëgjuar më parë. Se si ndodhe kjo? Duke mbushur dhomën me JBL mahnitës, e programuar me LED light show- dhe të gjitha këto brenda një boxi portativ. Merrni muzikën tuaj të preferuar kudo që të shkoni dhe lejoni që JBL Pulse t’ju ndriçoi në çdo takim me një Multi- LED light shοw. Është një kënaqësi qe ju ofrohet ne mënyrë wireless për kënaqësinë e dëgjimit dhe shikimit tuaj e cila ju ofron mënyra të reja për të shijuar këngët tuaja të preferuara. Cool!

0 Comment