BREAKING

0

Pajisja e "smart" Lenovo IdeaCentre B540p në ekspozitën IFA 2012


Një tjetër pajisje që patëm fatin të "luajmë" me të në ekspozitën IFA 2012, ishte Lenovo IdeaCentre B540p, një sistem që kombinon funksionet e një desktop-i me kënaqësinë që ofron ekrani me prekje. Pajisja inkorporon procesor Core i7 të gjeneratës së re dhe Vidia GeForce GT 650M me 2GB RAM ndërsa mund të mbështesë deri në 16GB DDR3 RAM (pajisja që ne provuam kishte 8GB). HHD-ja që disponon është SATA II deri në 2TB, ndërsa pranon dhe SSD për perfomancë më të mirë. Por, pika e fortë e saj është ekrani me prekje 23 inç që e shndërron menjëherë B540p në një pajisje të fuqishme gaming.

Nuk po e zgjas më me tekstin, po ju lë të shijoni videon...

http://www.youtube.com/watch?v=iaNLNaxjzVc&feature=player_embedded

0 Comment