BREAKING

0

Kur Sony Xperia Z3 transformohet në... burger (vid)

Sony Xperia Z3 mban titullin e pajisjes Android... më të vuajtur dhe të “torturuar” në treg, duke marrë parasysh testimet e ndryshme  që iu lshtë nënshtruar kjo pajisje. Por vuajtejt nuk kanë të mbaruar pasi dikush e ka kthyer atë në një... burger!

burger-630x369

Siç do të shihni në një nga videot më të çmendura të këtij lloji, pajisja kalon një proces gatimi brenda një bifteku dhe më pas bëhet një vakt i shijshëm “junk” gati për konsumim. Por, para se ta konsumojë, personi që do e provojë dallon se brenda burger-it të tij ekziston edhe Sony Xperia Z3, dhe si për çudi pajisja funksionon normalisht. Eh, çfarë tjetër do na shohin sytë në lidhje me këtë pajisje “të shkretë”...0 Comment