BREAKING

0

Kur Sony Xperia Z3 transformohet në... burger (vid)

Sony Xperia Z3 mban titullin e pajisjes Android... më të vuajtur dhe të “torturuar” në treg, duke marrë parasysh testimet e ndryshme  që iu lshtë nënshtruar kjo pajisje. Por vuajtejt nuk kanë të mbaruar pasi dikush e ka kthyer atë në një... burger!

burger

Siç do të shihni në një nga videot më të çmendura të këtij lloji, pajisja kalon një proces gatimi brenda një bifteku dhe më pas bëhet një vakt i shijshëm “junk” gati për konsumim. Por, para se ta konsumojë, personi që do e provojë dallon se brenda burger-it të tij ekziston edhe Sony Xperia Z3, dhe si për çudi pajisja funksionon normalisht. Eh, çfarë tjetër do na shohin sytë në lidhje me këtë pajisje “të shkretë”...

0 Comment