BREAKING

0

Ja si Samsung teston pajisjet Galaxy Note 4, për të shmangur... Bendgate (vid)

Samsung ka publikuar një video për të na bindur për rezistencën e phablet-ës së saj, Galaxy Note 4, që do të lançohet në ditët në vijim

Pajisja, si çdo pajisje tjetër e koreanëve, kalon në testime shumë të forta rezistence që përfshijnë  një three-point bend test, si dhe një tjetër ku simulohet... ulja mbi këtë pajisje e një njeriu që peshon 100 kile.

samsung-galaxy-note-4-bend-test

Sipas Samsung, skeleti metalik, përdorimi i magnezit dhe mënyra se si janë ndërthyrur elementët e ndryshëm e bëjnë Galaxy Note 4 rezistent

Mund të ndiqni testimet që iu është nënshtruar Galaxy Note 4 në videon e mëposhtme:

0 Comment