BREAKING

0

"Armët" e fuqishme Aquos të Sharp-it në ekspozitën IFA 2012

Gjatë shëtitjes që bëmë në stendën e Sharp-it në ekspozitën IFA 2012, u ndeshëm me modelet e mëdha dhe të vogla (por kryesisht me të mëdhat) të serisë Aquos të Sharp-it. Televizorë 50 inç e sipër, me funksione të veçanta, ritme të ndryshme rinovimi (disa në 100. në 200 dhe disa të tjera në 400 Hz), disa prej tyre 2D, të tjera 3D,  LCD,  LED,  e me radhë! Disa prej tyre të mëdhenj e disa shumë të mëdhenj!

Ndaj më mirë hidhini një sy vetë videos që vijon me propozimet XL të kompanisë  Sharp!

http://www.youtube.com/watch?v=HUVQUiCeVtI&feature=player_embedded

0 Comment