BREAKING

0

Asus ZenFone 2: Pics (MWC 2015)

AsusZenFone 2 është një propozimhigh-endnga kompania Asus, e cila është krijuar për përdoruesit me kërkesa të larta. Më konkretisht Asus ZenFone 2 është ndërtuar prej metali, disponon ekran 5.5 inç me rezolucion 1080p, procesor quad-core 64-bit Intel Atom me fuqi 1.8GHz.

Asus-ZenFone-2-4-640x360 Asus-ZenFone-2-3-640x360 Asus-ZenFone-2-6-640x360

Ndër të tjera disponon 2GB RAM (LPDDR3), ndërsa në bazë të konfigurimit që zgjedh përdoruesi ekziston edhe version me 4GB RAM! Sa i përket hapësirës së brendshme përdoruesit do të gjejnë 32GB, që mund të zgjerohet me anë të kartave microSD slot. ZenFone 2 disponon dy kamera 13MP dhe 5MP (selfie), dhe inkorporon Zen UI me Android Lollipop.

 

0 Comment