BREAKING

TAG Windows Mobile
0

Gjithçka është gati për Felix Baumgartner-in. Sot do të thyhet shpejtësia e zërit nga një hedhje e lirë!

by Aldo Rama Update 20:21 Felix Baumgartner ka shkelur në tokë dhe është i sigurt. Edhe pse nuk e theu rekordin e rënies së lirë me kohëzgjatjen më të madhe, theu të gjithë rekordet e tjera dhe natyrisht ka hyrë në histori. Siç thuhet dhe në Twitter, 43vjeçari do ketë shumë gjera interesante për t'i rrëfyer shoqërisë së tij. […] 14 October 2012 at 08:30 pm
0
Statistics-e1338142299506

Apple dhe iOS-i bëjnë mirë tek të dhënat. Këtë e vërtetojnë dhe statistikat

by Aldo Rama Sipas studimit të fundit të kompanisë së “panjohur” Chitika, smartphone-t dhe tabletat kanë 20% e qarkullimit e të dhënave në ShBA dhe në Kanada. Bëhet fjalë për një shifër rekord. Pjesa tjetër që mbetet i përket kompjuterëve konvencional. Smartphone-ve i përket 14,% dhe nga 5,6% që mbetet, 95% konsumohet nga iPad-et, ndërsa tek smartphonet e […] 28 May 2012 at 08:17 pm