BREAKING

TAG twitter
0
Tani edhe kërkim GIF në Twitter!

Tani edhe kërkim GIF në Twitter!

by Aldo Rama Rrjeti social Twitter përmirëson plartformën si dhe aplikacionet e tij dhe i ofron përdoruesve  mundësinë e kërkimit GIF dhe përdorimin sin ë kirjimin e një tweet po ashtu edhe tek hartimi i një mesazhi direkt  (DM). Siç deklaron në njoftimin e tij rrjeti social, brenda vitit 2015 janë përdorur 100 milionë GIFs, ndaj duke marrë […] 15 March 2016 at 01:35 pm
0

Kujdesi ndaj klientit kalon përmes një tweet!

by Aldo Rama Rrjeti social përmirëson shërbimet që ofron tek kompanitë që e përdorin, duke i ofruar një mjet tepër të fortë për kujdesin ndaj klientit. Çdo herë që një kompani merr një tweet nga një klient, do mund t’i përgjigjet duke i dhënë mundësinë automatikisht të nisë një bisedë me anë të mesazheve direkte, dhe e gjitha […] 24 February 2016 at 09:05 pm
0

Përdormi GIF brenda në Twitter?

by Aldo Rama Një numër i kufizuar përdoruesish ka vërejtur tek aplikacioni mobile i rrjetit social Twitter për Android, një buron të ri me mbishkrimin GIF, ndërmjet ikonave të tjera për përdormin e fotografive dhe krijimin e “poll”. If people aren't seeing it yet twttr is testing way cool gif feature. cc @bluechoochoo pic.twitter.com/LuTsVeUiSs — Phil Pearlman (@ppearlman) […] 15 February 2016 at 10:16 pm
0
Twitter rikthen Politwoops!

Twitter rikthen Politwoops!

by Aldo Rama Rrjeti Politwoops, që përbëhej prej disa faqesh interneti që mbanin në data bazën e tyre tweets të fshirë, u mbyll në verën e 2015-ës nga Twitter. Kjo lëvizje bëri bujë, kryesisht për faktin e mungesës së transparencës politike, dhe për këtë arsye rrjeti deklaroi se do të rikthejë Politwoops. Organizatat jo qeveritare për transparencën politike “SunlightFoundation” […] 11 January 2016 at 09:44 pm
0
Promoted tweets nuk bëjnë diferencime…

Promoted tweets nuk bëjnë diferencime…

by Aldo Rama Duke dashur të kufizojë klientët e tij në mundësitë reklamuese, rrjeti social Twitter po provon “promoted tweets” tek të gjithë ata që vizitojnë rrjetin social, edhe tek ata që nuk posedojnë një llogari. Kjo gjë praktikisht do të thotë që kur një përdorues bën “scroll down” në një llogari, do t’i shfaqen reklama. Për momentin, […] 21 December 2015 at 04:16 pm
0
Fotografitë në timeline tëTwitter do të shfaqen të plota!

Fotografitë në timeline tëTwitter do të shfaqen të plota!

by Aldo Rama Rrjeti social Twitter ndryshon mënyrën se si shfaqen fotografitë teksa bëhet “scrolling”tek timelinei përdoruesve. Deri së fundmi, kur timeline i një përdoruesi përfshinte fotografi në një tweet, preview e imazhit ishte i prerë, duke e detyruar përdoruesin të klikojë mbi tweet-in për ta parë të gjithë imazhin. Për këtë arsye, Twitter ndryshon mënyrën e shfaqjes […] 16 December 2015 at 11:39 pm
0
Twitter: Manual përdorimi për politikanët!

Twitter: Manual përdorimi për politikanët!

by Aldo Rama Jo, nuk është një shaka e stisur, as një ide e ndonjë Social Media Manager që dëshiron t’i japë pikë ish politikanëve dhe politikanëve aktual. Rrjeti social Twitter ka krijuar një manual përdorimi për të gjithë ata që aktivizohen në politikë, që disponojnë llogari në rrjetin social dhe nuk e përdorin vetëm për fushatë elektorale […] 7 October 2015 at 09:17 pm
0
Emotions më të mëdha do të ketë rrjeti Twitter!

Emojis më të mëdha tek DMs e Twitter-it!

by Aldo Rama Sipas njoftimit të fundit, më të mëdha dhe më të qarta do të bëhen “emojis” në mesazhet direkte që mund të dërgoni përmes rrjeti social twitter. Ky ndryshim do të realizohet në versionin web dhe në atë mobile, por përdoruesve nuk do t’u ofrohet mundësia madhësinë e tyre. Përdoruesit që dëshirojnë të dërgojnë emoticons me […] 6 October 2015 at 09:53 pm
0
Jack Dorsey është CEO i "ri" definitiv i twitter-it!

Jack Dorsey është CEO i "ri" definitiv i twitter-it!

by Aldo Rama Bashkëthemeluesi i rrjeti social twitter, Jack Dorsey, i cili gjatë muajit qershor zëvendësoj Dick Costolo i cili dha dorëheqjen, është konfirmuar në pozicionin e CEO-s tashmë jo të përkohshëm. Lajmet nuk përfundojnë me kaq, pasi twitter do të ketë një COO të ri Adam Bain. Jack Dorsey, do të jetë paralelisht CEO edhe në kompaninë për mobile […] 6 October 2015 at 09:12 pm
0
Twitter mendon të heqë "Share Buttons"!

Twitter mendon të heqë "Share Buttons"!

by Aldo Rama Rrjeti Twitter gjendet në mëdyshje të madhe sa i përket butonave Share dhe Follow. Shumë faqe sot ka vendosur butonat në fjalë në mënyrë që vizitorët t’i ndjekin edhe në rrjetin social, ndërsa i përdorin edhe për të publikuar përmbajtje nga faqja e tyre. Pra, mesa duket buroni “Share” që deri më tani tregonte sa […] 26 September 2015 at 10:42 pm