BREAKING

TAG social network
0
5 vjet Instagram!

5 vjet Instagram!

by Aldo Rama Rrjeti famshëm social ka mbushur plot 5 vite ka nisja funksionimit të tij. Brenda këtij 5-vjeçari jo vetëm arriti të bëj për vete përdoruesit e thjeshtë, por edhe shumë marka të njohura ndërkombëtare të cilat e përdorin për fushatat e tyre reklamuese. Sot, përdoruesit e Instagram-it ngarkojnë 80 milionë fotografi në ditë botërisht! Rrjeti social […] 10 October 2015 at 09:23 pm
0

Facebook dhe Twitter "rriten" falë faktit që shihen si burim lajmesh!

by Aldo Rama Sipas një studimi të “Pew Research Center”, rrjetet sociale Facebook dhe Twitter, kanë marrë dimensione dhe zhvillim të tillë falë lajmeve të cilat përcjellin, pasi mesa duket përdoruesit e parapëlqejnë këtë mënyrë për t’u informuar. Fakti që është shtuar përdorimi i tyre nuk ka të bëjë edhe aq me shtimin e numrit të përdoruesve, sa […] 20 July 2015 at 05:34 pm
0

Festoni datëlindjen tuaj në Twitter…me tullumbace!

by Aldo Rama Tashmë rrjeti social Twitter ka shtuar në opsionet e tij vendosjen e datëlindjes si dhe shfaqjen e datëlindjes së çdo përdoruesi në profilin e tij. Ditën që do të festoni, të gjithë ata që ju ndjekin ose ata që do vizitojnë profilin tuaj nëse e keni të hapur do informohen për datëlindjen tuaj me anë […] 10 July 2015 at 05:42 pm
1

“The way we met”: histori dashurie në Instagram!

by Aldo Rama Në Instagram është krijuar llogaria “The way we met”, që i ofron mundësinë të gjithë atyre që janë në lidhje të mund të ndajnë me të tjerët një çast nga historia e tyre duke dërguar një fotografi që i përfaqëson më shumë, një foto që përkon ndoshta edhe me momentin ku rrugët e tyre u […] 5 July 2015 at 06:06 pm
0

Twitter ka shtuar "Twitter Ads button" në aplikacionin për pajisjet Android dhe iOS!

by Aldo Rama Shumë përdorues vërejtën tek profili i tyre në Twitter (në pajisjet Android dhe iOS) shtimi e një ikone te ndërmjet ingranazhit që të çon teksettingsdhe ikonës që ofron mundësinë e ndryshimit të llogarisë. Ikona e re që mbart emërtimin Twitter Ads button, që ka formën e një shigjete dhe me të drejtë dikush mund të […] 4 July 2015 at 05:25 pm
0

Facebook mbikëqyr kohën që kalon dikush kur lexon një postim!

by Aldo Rama Në ndryshimet që vijojnë në përmbajtjen që shfaqë në News Feed-et të përdoruesve, rrjeti Facebook deklaron që mbikëqyrë kohën që i dedikon një përdorues leximit të një postimi. Ju qartësojmë faktin se nëse një përdorues nuk klikon për t’i dhënë like ose për ta shpërndarë përmbajtjen nuk do të thotë që nuk e intereson. Si […] 19 June 2015 at 12:19 pm
0

Call Now button në reklamat e News Feed-it në Facebook!

by Aldo Rama Shtimin e butonitCallNownë reklamat e bizneseve që shfaqen zakonisht në të djathtë të ekranit tonë, vendosi rrjeti social Facebook, duke i dhënë mundësinë përdoruesve të kenë akses të menjëhershëm me cilindo biznes, në rast se reklama u tërheq atyre vëmendjen. Gjithashtu rrjeti u ofron mundësinë e krijimit të reklamave brenda faqes. Gjatë krijimit të reklamës […] 3 June 2015 at 10:47 pm
0

Twitter Official Partner Program: Mjet i ri për Bizneset!

by Aldo Rama Twitter ka krijuar një mjet të ri për bizneset: Official Partner Program, në mënyrë që ato të përdorin rrjetin social për të afruar klientë të ri. Bëhet fjalë për një iniciativë të rrjetit Twitter, për të sjell në kontakt ortakë nga shërbimet e Twitter Certified Program dhe Marketing Platformë Partner, ku sipas rrjetit social ofrojnë shërbime […] 2 June 2015 at 01:37 pm
0

Periscope tashmë dhe tek Android!

by Aldo Rama Dy muaj më parë rrjeti patë prezantuar aplikacionin Periscope, që ofron mundësinë e Live Streaming nga celulari juaj. Por aplikacioni disponohej vetëm për pajisjet iOS. Tanimë edhe poseduesit e pajisjeve Android me sistem operativ KitKat 4.4 e sipër mund ta shkarkojnë nga Play Store dhe ta përdorin. Ju rikujtojmë se aplikacioni Periscope ofron mundësinë e shfaqjes […] 1 June 2015 at 07:53 pm
0

Do të komunikojnë bizneset me përdoruesit e WhatsApp?

by Aldo Rama Sipas rrjetit Facebook, ekziston mundësia t’i lejojë bizneseve të komunikojnë me përdoruesit e WhatsApp me mesazhe, në kuadër të B2C (Business – to – customer). David Wehner, Facebook Chief Financial Officer, deklaroi diçka e tillë do të ishte një “letër” e fortë për sektorin e biznesit. Në rast se diçka e tillë do të realizohet, rrjeti Facebook do […] 28 May 2015 at 10:35 pm