BREAKING

TAG Huawei Nova Plus
0
Cilat pajisje Huawei do të marrin Android 7.0 Nougat?

Cilat pajisje Huawei do të marrin Android 7.0 Nougat?

by Aldo Rama Tashmë dihet që pajisja Huawei Mate 9 do të qarkullojë me Android 7.0 Nougat dhe me EMUI 5.0 të kompanisë të përmirësuar. Por çfarë do të ndodhë me pajisjet e tjera? Kinezët sapo njoftuan se cilat pajise do të përditësohen me softuerin e ri Nougat dhe EMUI e ri. Ato janë: Huawei Mate 8 Huawei P9 Huawei P9 […] 4 December 2016 at 03:05 pm