BREAKING

TAG facebook
0
Facebook Messenger për Android ndryshon dizajn!

Facebook Messenger për Android ndryshon dizajn!

by Aldo Rama Nga llogaria e tij personale në Twitter kreu i Facebook Messenger ka deklaruar se të gjithë përdoruesit android do të shohin një pamje të re të aplikacionit Facebook Messenger. Më poshtë mund të shhni ndryshimet që do të pësojë. Rrjeti social ka adoptuar “Material Design” duke i dhënë apliakcionit një formë moderne dhe minimale, ku në të bie sy […] 1 June 2016 at 12:44 pm
0
Vjen opsioni "block" për njoftimet e videove live në Facebook!

Vjen opsioni "block" për njoftimet e videove live në Facebook!

by Aldo Rama Në fillim të muajit Mars, rrjeti social Facebook ndryshoi algoritmin e tij për t’i dhënë përparësi videove live. Tani, njofton zyrtarisht që sëshpejti përdoruesit do mund të çaktivizojnë njoftimet që marri nga të gjitha videot live.   Mesa duket përdoruesit kanë shfaqur shënja nervozizmi teksa njoftimet e videove që ngarkoheshin në rrjet ishin të shumta. […] 17 March 2016 at 09:51 am
0
Facebook Live në majë të news feeds?

Facebook Live në majë të news feeds?

by Aldo Rama Ndryshon algoritmi i rrjetit social Facebook duke i dhënë përparësi shfaqjes së videove live, të cilat do të shfaqen në fillimin e news feed-it të çdo përdoruesi. Sipas rrjetit social, ky ndryshim po bëhet në mënyrë që videot të fitojnë popullaritet. Gjithashtu, rrjeti social shton se përdoruesit shpenzojnë trefishin e kohës duke parë live video […] 15 March 2016 at 09:29 am
0
Gati reklamat e para për Facebook Messenger?

Gati reklamat e para për Facebook Messenger?

by Aldo Rama Sipas informacioneve të faqes TechCrunch, thuhet se Facebook në muajit në vijim po përgatitet të “veshë” Messenger-in e tij me reklama. Pa patur një informacion plotësisht të detajuar se si mund të qëndrojnë këto reklama, në reportazhin e portalit online thuhet se reklamat do jenë të njëjta me ato që shfaqen momentalisht tek version desk […] 24 February 2016 at 08:02 pm
0
Zyrtare: Vijnë "Facebook Reactions"!

Zyrtare: Vijnë "Facebook Reactions"!

by Aldo Rama Gjatë 2015-ës, rrjeti social Facebook provoi zgjedhje të ndryshme për butonin “Like” duke shtuar ikona të tjera. CPO i Facebook, Chris Cox, konfirmoi se faza e testimit ka përfunduar dhe “Facebook Reactions” do të disponohen në nivel botëror për të gjithë përdoruesit gjatë javëve në vazhdim. 5 ikonat që do mund të përdorin përdoruesit për […] 31 January 2016 at 10:55 am
0
Live Video nga Facebook?

Live Video nga Facebook?

by Aldo Rama Gjatë muajit dhjetor, rrjeti social Facebook nisi në disa përdorues të pajisjeve iPhone në SHBA testimin e shërbimit “live broadcasting”. Pasi mblodhi feedback-un që i nevojite nga testimet, Facebook njoftoi se do të disponojë shërbimin për Live Video për të gjithë përdoruesit dhe poseduesit e pajisjeve iPhone në SHBA, ndërsa në javët në vazhdimi pritet […] 31 January 2016 at 10:23 am
0
Përdoruesit e Facebook shohin çdo ditë 100 milionë orë video!

Përdoruesit e Facebook shohin çdo ditë 100 milionë orë video!

by Aldo Rama Rrjeti social Facebook, bashkë me njoftimin e rezultateve ekonomike të katërmujorit të fundit të 2015, publikoi edhe disa të dhëna që që kanë të bëjnë me përdorimin e rrjetit social. Sipas raportit, përdoruesit e rrjetit social Facebook shohin 100 milionë orë video çdo ditë. Sigurisht këto të dhëna i ka monitoruar rrjeti social, gjë që […] 28 January 2016 at 06:28 pm
0
Version desktop të "Facebook Messenger" për MAC?

Version desktop të "Facebook Messenger" për MAC?

by Aldo Rama TechCrunch pretendon se pas publikimit të fotografisë ku një punonjës i Facebook-ut shfaqet duke mbajtur një Macbook dhe duke provuar aplikacionin Messenger për versionin desktop, ky i fundit tashmë është fakt. Edhe pse fotografia ka rezolucion të dobët, mund të dallohet një “interface” i ngjashëm me iMessages, duke prezantuar një listë nga bashkëbisedime në pjesën e majtë […] 12 January 2016 at 10:47 pm
0
Problmet e qëllimshme të Facebook-ut për Androidin!

Problmet e qëllimshme të Facebook-ut për Androidin!

by Aldo Rama Mesa duket rrjeti social për të parë se sa besnikë janë përdoruesit e tij, në vitet e kaluara shkaktonte vetë probleme në aplikacionin për pajisjet Android, të cilat zgjasnin me orë. Në këtë mënyrë Facebook shihte dhe shikon (ende) nëse përdoruesit e tij e braktisnin ose jo. Rezultatet e deri tanishme dëshmojnë se përdoruesit kurrë […] 11 January 2016 at 10:07 pm
0
Ikën opsioni “Maybe” në eventet e Facebook-ut dhe vjen opsioni “Interested”!

Ikën opsioni “Maybe” në eventet e Facebook-ut dhe vjen opsioni “Interested”!

by Aldo Rama Pas “retouche” në mesazhet e Facebook-ut, rrjeti social vazhdon ndryshimet në platformën e tij. Këtë herë, eventet nuk do të ofrojnë opsionin “ndoshta” sa i përket pjesëmarrjes tuaj në të dhe vendin e tij e zë opsioni “i interesuar”.   Ky zëvendësim është bërë për t’i ofruar organizatorëve një imazh më të qartë sa i […] 7 January 2016 at 10:54 pm