BREAKING

TAG Android
0
iOS 10 gjendet në 60% të pajisjeve të Apple!

iOS 10 gjendet në 60% të pajisjeve të Apple!

by Aldo Rama Kompania Apple prezantoi pak ditë më parë përqindjet e adoptimit të iOS 10 në pajisjet e saj, duke zbuluar se version i ri i sistemit operativ gjendet në 60% e pajisjeve konvencionale sipas të dhënave të datës 25 Tetor 2016. Për sa i përket versioneve të tjera, iOS 9 gjendet ende në 32% e pajisjeve ndërsa versionet […] 31 October 2016 at 12:05 pm
0
Google Photos: upadate i ri për albumet "smart"!

Google Photos: update i ri për albumet "smart"!

by Aldo Rama Një përmirësim tejet i rëndësishëm është realizuar nga Google lidhur me aplikacionin “Photos”, ku karakteristika që dallon është mundësia për të krijuar “smarter albums”. Bëhet fjalë për albume fotografike të cila krijohen automatikisht nga aplikacioni për përdoruesin pas një eventi, udhëtimi apo ngjarje të rëndësishme. Këto albume përmbajnë fotografitë më të mira së bashku me […] 2 June 2016 at 01:29 pm
0
Apple Music disponohet edhe për pajisjet Android!

Apple Music disponohet edhe për pajisjet Android!

by Aldo Rama Një hap të rëndësishëm duket se ndërmerr kompania Apple pasi ka guxuar të depërtojë në platformën kundërshtare duke disponuar aplikacionin“AppleMusic”nëGooglePlayStore. Përkohësisht do të ekzistojë vetëm versioni beta i aplikacionit të Apple-it dhe ku do ofrohet falas për një periudhë testimi tremujore për përdoruesit e Android, pra në thelb do ofrohet e njëjta gjë që i […] 11 November 2015 at 10:24 pm
0
Ndryshimi i madh i radhës në Google Play Store të Android (photo)!

Ndryshimi i madh i radhës në Google Play Store të Android (photo)!

by Aldo Rama Ndryshimi i madh i radhës në Google Play Store mesa duket po përgatitet, kompania përpiqet të ndryshojë dyqanin e saj elektronik duke ndarë aplikacionet nga argëtim. Inxhinieri i Google UI, Kirill Grouchnikov, na ofron një ide se si mund të ndryshojë Play Store për Android. Ndryshe nga ajo çka shohim tani ku aplikacionet dhe lojërat gjenden […] 16 October 2015 at 05:22 pm
0
Google Street View. Aplikacion i ri autonom për iOS dhe Android!

Google Street View. Aplikacion i ri autonom për iOS dhe Android!

by Aldo Rama Street View, është një funksion shumë i dobishëm i hartave Google Maps, tanimë ky funksion disponon një aplikacion autonom për iOS dhe Android. Përveç eksplorimit, me ndihmën e Google Photo Sphere Camera app të përmirësuar, jo vetëm mund të shijoni Street View Photos, por të krijoni edhe fotot tuaja panoramike në 360 gradë dhe më pas t’i publikoni […] 5 September 2015 at 08:14 pm
0

Ankesat për shkarkim të shpejtë të baterisë tek pajisjet Android vazhdojnë edhe në epokën... Lollipop!

by Aldo Rama E taksa nuk janë të pakët ata që vazhdimisht ankohen për problemet që hasin pajisjet e tyre Android me autonominë, çështjet me shkarkimin e menjëhershëm të baterisë dhe memory leaks mbeten të hapura edhe pse Lollipop pate premtuar përmirësim në këtë pjesë.   Android Issue Tracker një thread që përshkruan çështjen në fjalë është hapur që në tetor […] 3 July 2015 at 06:53 pm
0

Bëni quizin e Google për të gjetur se cili Android phone ju shkon më shumë!

by Aldo Rama Tanimë mund të lini Google të “gjejë” smartphone-in Android që ju shkon më shumë! Mjeti i ri i kompanisë quhet "Which Phone" dhe më anë të pyetjeve dhe mundësisë së zgjedhjeve “gjen” pajisjet (Android gjithmonë) që ju shkojnë më shumë duke ju dhënë gjithmonë zgjedhje. Jeni të pasionuar pas rrjeteve sociale? Nxirrni shpesh fotografi me celularin tuaj? Pejsazhe […] 12 June 2015 at 07:57 pm
0

Apple Music "Falas" tek Android? Natyrisht jo!

by Aldo Rama Apple prezantoi shërbimin e saj muzikor të shumëpritur tek WWDC 2015. Apple Music θα do të disponohet më 30 Qershor, falas me funksionalitet të kufizuar por kryesisht me mundësi abonimi (10 ose 15 dollarë tek Family Pack) në mënyrë që të keni akses në të gjitha funksionet. Lajmi që na “habiti” është se shërbimi në fjalë do jetë […] 10 June 2015 at 12:13 pm
0

Aplikacioni Android i kompanisë Apple që do ju ndihmoj të kaloni tek iOS!

by Aldo Rama Nuk janë të pakët ata që përzgjedhin kompaninë Apple dhe sistemin operativ iOS por kompania amerikane nuk mjaftohet me kaq pasi dëshiron të shtojë numrin e përdoruesve të saj duke i marr nga... Androidi. Një arsye më tepër për të ndryshuar kamp është aplikacioni "Move to iOS" që i vjen në ndihmë përdoruesve Android të përzgjedhin një propozim të […] 9 June 2015 at 05:48 pm
0

Facebook lite për pajisjet Android!

by Aldo Rama Disa muaj më parë rrjeti Facebook patë njoftuar krijimin e një aplikimi të vogël për shtetet në zhvillim. Rrjeti social ka njoftuar sërish krijimin e Facebook Lite për pajisjet Android. Aplikimi do jetë më i vogël se 1mb, dhe si instalimi ashtu edhe funksionimi i aplikimit do bëhet në mënyrë tepër të shpejtë. Aplikacioni përfshinë […] 6 June 2015 at 05:05 pm