BREAKING

TAG Android 7.0 Nougat
0
Cilat pajisje Huawei do të marrin Android 7.0 Nougat?

Cilat pajisje Huawei do të marrin Android 7.0 Nougat?

by Aldo Rama Tashmë dihet që pajisja Huawei Mate 9 do të qarkullojë me Android 7.0 Nougat dhe me EMUI 5.0 të kompanisë të përmirësuar. Por çfarë do të ndodhë me pajisjet e tjera? Kinezët sapo njoftuan se cilat pajise do të përditësohen me softuerin e ri Nougat dhe EMUI e ri. Ato janë: Huawei Mate 8 Huawei P9 Huawei P9 […] 4 December 2016 at 03:05 pm
0
Këto janë pajisjet e kompanisë Sony që do të kalojnë në Android 7.0 Nougat!

Këto janë pajisjet e kompanisë Sony që do të kalojnë në Android 7.0 Nougat!

by Aldo Rama Kompania Sony ka prezantuar listën zyrtare të pajisjeve të saj që do të përmirësohen në Android 7.0 Nougat. Kështu, përveç propozimeve të serisë Nexus dhe modelit të ri LG V20 që do të qarkullojë me sistemin e ri Nougat out-of-the-box, kompania ka rezervuar dhe disa surpriza. Pajisjet e tjera që do të mund të marrin update-in […] 29 August 2016 at 08:50 am