BREAKING

0

Pajisja më e mirë e MWC 2016, u shpall LG G5!

GSM Association ka shpallur fituesit e çmimeve vjetore “Global Mobile Awards”, duke i dhënë çmimin e pajisjes celulare më të mire në MWC 2016, pajisjes LG G5.

Pajisja më e mirë e MWC 2016, u shpall LG G5!

Telefoni më i mire inteligjent për vitin 2015 u shpall Samsung Galaxy S6 Edge, telefoni inteligjent “low cost” më i mirë u shpall Xiaomi Redmi 2, tableta më e mirë u shpall Microsoft Surface Pro 4, teknologjia më e mirë wearable u shpallën kufjet Activhears, pajisja më e mirë “connected consumer electronic” u shpall Samsung Gear S2 dhe aplikacioni më i mirë mobile u shpall Google Cardboard.

Ju ftojmë të shihni fituesit e të gjitha kategorive duke vizituar faqen zyrtare të Glomo Awards.

0 Comment