BREAKING

0

NO.1 G3: "Kloni" i Samsung Gear S2 kushton $61.99!

Kopjimet e Kinezëve duket se nuk kanë të sosur, kështu, pas G2 tëNo.1 që kopjoiGear 2 smartwatche kompanisëSamsung, po përgatite “kopja” e GearS2, që do të quhet: NO.1 G3.

NO.1 G3: "Kloni" i Samsung Gear S2 kushton $61.99!

Sa i përket linjës së jashtme, duket se dy pajisjet kanë ngjashmëri të madhe (edhe pse kurora e G3 duket se nuk mund të rrotullohet), ku NO.1 G3 do të disponohet në 3 ngjyra (të zezë, të argjendtë dhe ari) dhe do të ushqehet nga MTK2502 SoC, do disponojë ekran oval dhe sistemin operativ proprietary (jo atëAndroidWear) dhe do të kushtojë 61.99$. ΝΟ.1 G3 disponon hapësirë për vendosjen e kartave microSIM, mbështetje për rrjetet 2G, (microSDslotpër karta deri në 16GB), 64 MB RAM, 128  MBROM dhe bateri me kapacitet 350 mAh.

Ju ftojmë t’i hidhni një sy dy videove që ka publikuar NO.1 phones për G3 ku në një prej tyre  krahasohet me... Gear S2 të Samsung

0 Comment