BREAKING

0

U disponuan versionet: public beta të iOS 9 dhe OS X El Capitan!

Apple, ashtu siç pati premtuar ka disponuar disa orë më parë versionet public beta të iOS 9 dhe ιOS X El Capitan, të cilat janë sistemet e reja operative të kompanisë që u prezantuan gjatë muajit qershor në WWDC 2015.

apple-beta-640x360

Kush dëshiron të provojë versionet e reja mund të vizitojë faqen e Apple këtu dhe të regjistrohet. Natyrisht, siç dihet ata që do të instalojnë versionet beta duhet të jenë të përgatitur për problemet e mundshme që mund të hasin.

0 Comment