BREAKING

0

Samsung Galaxy Note II është shumë afër. Sesa kushton dhe kur do të qarkullojë është një "klik" larg

Për disa njerëz është celulari më i mirë në botë. Jo domosdoshmërish  për dizajnin apo materialet me të cilat është ndërtuar.

Samsung Galaxy Note II, për të cilin kemi shkruar dhe më parë, nuk është thjeshtë një tjetër smartphone. Për të qenë objektiv është "phablet" më i mirë që është prezantuar deri më tani, i cili madje së shpejti do të qarkulloi.

Clove dhe handtec raportojnë se të interesuarit do mund të zgjedhin që ditën e parë  se cilën ngjyrë do të zgjedhin, ndërsa për sa i përket çmimit, llogaritet të jetë rreth 659 euro. Për sa i përket çmimit që do të disponohet në vendin tonë (sigurisht do i shtohen edhe disa euro shumës). Po presim me padurim disponimin e pajisjes në Shqipëri...

 

0 Comment