BREAKING

0

Cilat pajisje Huawei do të marrin Android 7.0 Nougat?

Tashmë dihet që pajisja Huawei Mate 9 do të qarkullojë me Android 7.0 Nougat dhe me EMUI 5.0 të kompanisë të përmirësuar. Por çfarë do të ndodhë me pajisjet e tjera?

Cilat pajisje Huawei do të marrin Android 7.0 Nougat?

Kinezët sapo njoftuan se cilat pajise do të përditësohen me softuerin e ri Nougat dhe EMUI e ri. Ato janë:

  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Plus
  • Huawei P9 lite
  • Huawei Nova
  • Huawei Nova Plus

Ende nuk kemi asnjë informacion se çfarë do të ndodhë me pajisjet e tjera të vjetra të kompanisë Huawei, nëse dhe ato do të përditësohen më vonë. Për momentin, kompania ka mbajtur një qëndrim zyrtar rreth këtij përditësimi vetëm për pajisjet që bëjnë pjesë në listën e mësipërme.

0 Comment