BREAKING

0

iOS 10 gjendet në 60% të pajisjeve të Apple!

Kompania Apple prezantoi pak ditë më parë përqindjet e adoptimit të iOS 10 në pajisjet e saj, duke zbuluar se version i ri i sistemit operativ gjendet në 60% e pajisjeve konvencionale sipas të dhënave të datës 25 Tetor 2016.

iOS 10 gjendet në 60% të pajisjeve të Apple!

Për sa i përket versioneve të tjera, iOS 9 gjendet ende në 32% e pajisjeve ndërsa versionet më të vjetra në 8% të pajisjeve.

iOS 10 gjendet në 60% të pajisjeve të Apple!

 

Kompania Apple në këtë event krahasoi përqindjen me atë të Google dhe Androidit ku Nougat gjendet në më pak se 1% të pajisjeve të saj.

0 Comment