BREAKING

0

Zyrtare: Më 7 Shtator prezantohen iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus!

Thashethemet konfirmohen, dhe, mesa duket kompania Apple ka dërguar ftesat për eventin që pritet të zhvillojë me datë 7 shtator për prezantimin e pajisjeve të reja iPhone 7 (dhe iPhone 7 Plus – apo edhe...pro?).

Zyrtare: Më 7 Shtator prezantohen iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus!

Mesa duket 7 këtë here pritet të jetë numri me “fat” i Apple, e cila duket pak sa enigmatike në tease-in  e saj, duke përmendur vetëm moton... “see you on the 7th”.

Përveç pajisjeve të reja iPhone, sipas thashethemeve në këtë event pritet të njihemi me orën e re inteligjente “Apple Watch”, si dhe me prezantime të reja nga kompania e Cupertino-s.

0 Comment