BREAKING

1

Aparate të rinj tokësor digjital nga Volte-Tel


legent

Disponimi e dy aparateve marrës digjital ka njoftuar Volte-Tel. Bëhet fjalë për DVB-T Legent SD USB dhe DVB-T Legent HD USB.

Dy modelet dallojnë nga njëri tjetri në rezolucionin që mbështesin (SD i pari, HD i dyti). Ndër të tjera ofrojnë deshifrim MPEG-2 dhe MPEG-4, menun në disa gjuhë dhe teletext, funksione PVR me regjistrim në USB stick ose/dhe hard dick të jashtëm dhe funksionin timeshift. Koordinohen në 950 kanale televizive dhe kanë "siguri për të miturit" për shikim sa më të sigurt të programeve për të rriturit -element shumë i rëndësishëm ky nëse në shtëpi keni të mitur. Ndër të tjera, pajisjet ofrojnë multimedia player të fuqishëm dhe mundësi të lehtë për përmirësimin e softuerit nëpërmjet USB-ëve.

Ato shoqërohen me një vit garanci, dhe do t'i gjeni në dyqanet e Volte-Tel.

 

1 Comment

  • 27 November 2012 at 15:42

    PERSHENDETJE, KU MUND TE GJEJME NJE APARAT CILESORE, SA KUSHTON DHE A I LECON KARTAT E NDRYSHMEM .
    ME RESPEKT ASTRITI.