BREAKING

0

Polk Audio Camden Square. Boksi që di ju argëtojë për orë të tëra!

Kompania Polk na prezanton boksin e ri Camden Square Bluetooth. Një “qendër argëtimi” që transportohet lehtë dh ofron performancë të jashtëzakonshme në çdo lloj ambienti.

747192124106_5-640x426

Avantazhi më i rëndësishëm i këtij produkti është autonomia e cila i ofron mundësinë të “luajë” për 24 orë pa e venë në prizë! Në këtë mënyrë pajisja në fjalë është gjithçka duhet për festa në ambiente të hapura, por Polk Audio Camden Square mund të funksionojë ose e lidhur duke i përshtatur një port mini-jack, ose pa jo e lidhur pasi ofron mbështetje Bluetooth 2.1 me EDR dhe apt-X. E gjitha kjo kënaqësi mund të bëhet e juaja duke disponuar 199 euro, si mendoni, ja vlen?

747192124106_7

0 Comment