BREAKING

0

Instagram përmirëson "look-un" e ndërfaqes web!

Ndoshta Instagram-i fillimisht u krijua si një aplikacion ekskluzivisht për celularët, por sot është kthyer në epiqendër edhe për kompjuterët apo laptopët. Ndaj edhe web-i i Instagram është përmirësuar duke shtuar «Activity tab» që shfaq të gjitha njoftimet lidhur me gjithçka bëhet timeline-in tuaj. Aty do mund të shihni se cilët i kanë dhënë like fotografive tuaja, cilët janë follower-sat e rinj ose cilët ju kanë bërë tag.

Instagram përmirëson "look-un" e ndërfaqes web!

Një lëvizje të tillë ka kryer thuajse 1 muaj më parë edhe aplikacioni Snapchat që lejoi në versionin web të tij, shfaqjen e Live stories për events të rëndësishme. Instagram-i ka aktivizuar profilet web të përdoruesve të 2012, për të shtuar timeline-n me Likes në 2013 dhe fushën e kërkimit vitin e kaluar. Përgjegjësit e shërbimit, refuzuan të komentojnë nëse kjo shtesë i përket një plani më të madh apo thjeshtë është bëhet fjalë për një përmirësim të versionit web në mënyrë që përdoruesit të mund të shijojnë fotografitë edhe nga PC e tyre.

 

0 Comment