BREAKING

0

30 vende të Evropës në një timelapse magjik!

Stan Chang nga Taivani, dy vitet e fundit i ka kaluar duke udhëtuar nëpër Evropë bashkë me bashkëshorten dhe djalin e tyre duke realizuar fotografi  me të vërtetë mahnitëse. 30 shtete 60 fluturime, por edhe 20 terrabytes me të dhëna. Mbi 200.000 fotografi dhe më shumë se 1.000timelapse videos që i krijoi vet ai nga materiali i regjistruar, çfarë do shihni më poshtë është një përmbledhje me momentet më të bukura të udhëtimit të tij, në 4 minuta!

stan-chang-timelapse0

Ndiqni timlapse-in e veçantë të Stan Chang "Magical Europe".

0 Comment