BREAKING

0

Një pamje që shumica prej nesh s'ka për ta parë kurrë!

Sunrise

Një fluturim nga Tokyo drejt San Francisco zakonisht zgjatë rreth 9 orë dhe 35 minuta, por në videon e mëposhtme janë përmbledhur mbi 3,400 pamje për të krijuar një timlapse prej 84 sekondash të udhëtimit trans - Paqësor.

Videoja, që është regjistruar nga brenda një avioni Boeing 747, na tregon një pamje mahnitëse të oqeanit pas shtresave të reve.

Pjesa jonë e preferuar? Të shohësh, duke filluar nga çasti 00:43,  shpejtësinë me të cilën fluturon avioni në momentin kur lind djelli...


 

0 Comment