BREAKING

0

Si të parkoni një BMW në buzë të greminës (vid)

Gjëja më e lehtë në botë, të ndryshosh të vërtetën. Jo the Greek way, por me photoshop që dihet që nëse dini ta përdorni mund të bëni mrekulli me të.

Por, ju bëjmë me dije se fotografia e mësipërme është reale. Dhe kjo e bënë me të vlertët të pabesueshme. Meqë ra fjala makina që shihni është një BMW M3 GT2 Art Car, të cilën e ka rregulluar Jeff Koons. pra bëhet fjalë për një objekt me vlerë të veçantë.

Normalisht që makina nuk "mbiu" papritmas në shkëmbin Preikestolen, 604 metra mbi sipërfaqen e detit në Norvegjinë Perëndimore. Është transportuar atje me helikopter, problemi ishte se duhet të gjeni kohën e përshtatshme -me sa më pak erë që të realizonin diçka të tillë. Ndoshta nëpunësit e BMW dëshironin wallpaper-in më prototip për PC e tyre! Por si do që të jetë duhet të pranoni se rezultati është mbresëlënës.

Ndiqni video që vijon...

http://www.youtube.com/watch?v=QX7GRfshLw0&feature=player_embedded

0 Comment