BREAKING

0

Përvoja dhe relaksi i larjes së makinës! (vid)

Një nga aktivitetet e çuditshme që mund t’ju ofrojnë ndjesinë e relaksit është momenti kur gjendeni brenda makinës suaj... teksa ajo po lahet në një lavazho automatike.

aytomato-plisimo-aytokinitou-video-640x348

Një eksperiencë unike, ku teksa je i ulur relaksohesh dhe shijon të gjithë procesin e larjes. Eksperienca e dytë më e mirë nëse nuk e përjeton dot “live” është ta shohësh në video. Ndaj Burger Fictions krijuan një video të cilën e gjetëm tekVimeo. (Klikoni butonin Play dhe shijojeni teksa jeni të ulur në karrigen ose divanin tuaj)...

0 Comment