BREAKING

0

Motoçikletat dhe filmografia e tyre!

Arritja e fundit e skuadrës së Calm the Ham, një “shoqëri” e përbërë praj artistësh së pavarur që luftojnë kundër monotonisë së jetës” me në fokus idetë dhe planet e tyre. Një ndër to është edhe "Filmography Motorcycles". Që siç mund ta kuptoni ka të bëjë me regjistrimin e 79 motoçikletave dhe afishimin e tyre një poster, motoçikleta që kanë “parakaluar nga ekrani i madh dhe i vogël. Ju ftojmë t’i hidhni një sy grafikëve dhe imazheve. Posterin do mund ta gjeni edhe në  “ limited edition box” bashkë me disa dhurata të tjera shtesë.

the_filmography_of_motorcycles_2-384x480 the_filmography_of_motorcycles_3-435x480 the_filmography_of_motorcycles_5-630x416 the_filmography_of_motorcycles_6-630x418 the_filmography_of_motorcycles_7-630x418

0 Comment