BREAKING

0

Cilat selfie janë të sukseshme?

Padyshim fenomeni i fotografive “selfie” i ka tejkaluar kufinjtë e modës dhe tashmë është thyer në një zakon. Miliona fotografi selfie ngarkon çdo ditë nëpër mediat sociale.

Cilat selfie janë të sukseshme?

Andrej Karpathy, ka grumbulluar 2 milionë fotografi që shoqërohen nga hashtag-u #selfie, dhe brenda (Convolutional Neural Networks) dha rezultate dhe konkluzione se cilat janë ato fotografi selfie që kanë më tepër sukses. Sipas rrjetit social, fotografitë e mira selfie janë ato që përmbajnë femra të cilave koka u anon pak nga njëra anë. Nëse disponojnë ballë të vogël dhe flokë të gjata, suksesi ka gjasë të jetë më madh. Sigurisht, në rrugën për një selfie të suksesshme nuk duhet harruar përdorimi i filtrave dhe frames.

Sa i përket meshkujve, Convolutional Neural Networks këshillon që fotografia e tyre të përfshijë të gjithë kokën si dhe supet, ku ata që disponojnë flokë të gjata nuk duhet të shqetësohen se do t’i prishin suksesin. Për një analizë më të detajuar por edhe disa tips, mund të vizitoni faqen e hulumtuesit.

0 Comment