BREAKING

0

Unike! Një kolazh fotografish në Instagram që do e adhuroni!

Fotografi Ng Weijiang nga Singapori bën kolazhe digjitale në rrjetin social Instagram me një mënyrë të veçantë!

Në vend Photoshop-it për të “bashkua” fotografitë, ai përdorë Instagram-in për t’i kombinuar ato. Rezultati është i shkëlqyer dhe mund ta shihni edhe vetë duke klikuat këtuose duke parë fotografitë e mëposhtme! Me të vërtet artisti në fjalë është shumë i talentuar!

1-640x677 2-640x677 3-640x673 4-640x1132 51-640x677

0 Comment