BREAKING

0

Lidhuni me Tinder. Ndahuni me Binder!

Kërkon të lidhesh? Atëherë futu tek Tinder! Problemi qëndron kur do të duash të ndahesh. Ndaj dhe u krijua Binder, një aplikacion i dizajnuar nga kompania skoceze e birrës Tennent’s. Binder mbart doza të larta humori dhe të vërtete në shumicën e rasteve dhe mund ta gjesh të disponueshëm për pajisjet Android dhe iOS. Por në thelb çfarë duhet të bësh?

binder-xorismos binder-app

Regjistron gjininë e partnerit që dëshiron të bëhet ex (ish), emrin dhe numrin e telefonit të tij. Më pas mund të gjeni një sërë arsyesh për ndarjen. Nëse nuk dëshiron t’ia thuash me mesazh mund t’ia thuash me një këngë.

0 Comment