BREAKING

0

Krevati që shtrohet vetë!

Vazhdimisht lexojmë rreth aplikacioneve të reja që zhvillohen, rreth prezantimit të telefonave si dhe pajisjeve të tjera mobile dhe deri diku pritshmëritë tona nga i gjithë ky bombardim produktesh sa vijnë dhe shtohen.

67815

Sot do ju prezantojmë një gjetje e cila me siguri disa prej nesh (sidomos ata që jetojnë vetëm) do i gëzojë pa masë. Bëhet fjalë për një krevat i cili shtrohet dhe paloset vetë! Dizajnuesi Spanjoll i mobileve OHEA krijoi krevatin e parë automatik që i lehtëson punën të gjithë atyre që në renditjen e gjërave më të bezdisshme të përditshmërisë sonë në vend të parë rendisin “rregullimi e krevatit”. 

0 Comment