BREAKING

3

Fitoni një TV CD RADIO portativ të kompanisë TELCO!

Udhëtime dimërore, xhiro (ose nëse bëni pak durim relaks në bregdet... ). Kjo pajisje ju ndihmon që të kaloni SUPER... muzikë, CD dhe emisione televizive tashmë do mund t'i dëgjoni dhe t'i ndiqni kudo që ndodheni.

TELCO-04

E vetmja gjë që duhet të bëni është të merrni pjesë në këtë shorte fantastik që ne ofrojmë për ju!

Komentoni poshtë këtij shkrimi ose tek faqja jonë në Facebook dhe bëhuni pjesë e konkursit!

Jeni gati???

 

3 Comments

 • ILIR
  25 January 2013 at 09:31

  nuk besoj se ka me bardhe e zi :) . Po edhe sikur te jete kalit te falur nuk i shihen dhembet :)

 • Pasho Toska
  23 January 2013 at 15:53

  E bukur kjo dhurate dhe une po mendoja qe pse kjo dhurate te mos jete e imja. Si thoni ju?

 • Elvis31
  22 January 2013 at 17:15

  Meqe thjesht duhet te behet nje koment, une po pyes nese ai TV eshte bardhe e zi apo me ngjyra?