BREAKING

0

1.2 miliardë dollarë arritën shitjen "mobile shopping" gjatë Black Friday në SHBA!

Për herë të parë përdoruesit mobile & tablet shpenzojnë më shumë se 1 miliardë dollarë në blerje! Kjo shifër është arritur në mobile shopping në SHBA gjatë Black Friday.

1.2 miliardë dollarë arritën shitjen "mobile shopping" gjatë Black Friday në SHBA!

Mesa duket Amerikanët nuk përdorin tanimë vetëm PC-ët apo laptopët për blerjet e tyre online, dhe kjo pasi shifra prej 1.2 miliardë dollarë i përket shitjeve “mobile shopping” gjatë Black Friday.

Sigurisht, blerjet me anë të telefonit kanë ende vend për t’u përmirësuar dhe kjo pasi totali i blerjeve arriti në 3.34 miliardë dollarë, por kjo nuk ka dhe aq rëndësi pasi përqindja e blerjeve me anë të telefonit është rritur nga 33 në 36%.

Por çfarë kanë blerë më së shumti Amerikanët në këtë Black Friday? Në fushën e teknologjisë shitjet më të mëdha i përkasin pajisjeve iPad, Samsung 4K TVs, MacBook (kryesisht 13” Air), LG TVs dhe Xbox One.

Ndonëse përpiqem, e ndjej që është e kot! Pa ty, çdo gjë mbaron ende pa nisur, !

0 Comment