BREAKING

0

Vizatime murale që do ju impresionojnë!

Arti i rrugës përbën tashmë një kategori më vete arti, ku rezultatet e tij janë në disa raste aq mjeshtërore dhe të përkryera si në aspektin e teknikës si dhe në aspektin e mesazheve që mbartin saqë të lënë pa fjalë!

Muret në qytete të ndryshme të botës rezervojnë pamje mahnitëse nga vizatimet e bëra në to.

Avantazhi më i rëndësishëm është se këto vizatime zbukurojnë pa masë jo vetëm muret por edhe ambientin dhe i japin një tjetër ton qyteteve të zymta të shteteve të ndryshme.

Grafitit më të bukura në mbarë botën mund t’i gjeni më poshtë:

grafio1 grafio2 grafio3 grafio4 grafio5 grafio6 grafio7 grafio8 grafio9 grafio10

0 Comment