BREAKING

0

Reklama e re e Samsung Galaxy S5!

Reklama e re e Samsung Galaxy S5 është vërtet për t'u çuditur, sidomos për një pjesë të fansave që vërtet e duan kaq shumë këtë telefon. Reklama frymëzohet nga Ultra Poëer Saving Mode që ruan vërtet në sasi të mëdha baterinë e celularit. Duke aktivizuar këtë funksion, dy turistë në ShBA fillojnë një udhëtim në Shtetet e Bashkuara për shtatë ditë, dhe e përfundojnë të gjithë udhëtimin pa e karikuar fare celularin!!

samsung-road-trip-america-galaxy-s5-ultra-saving-mode-01

Pavarësisht sa e vështirë mund të ketë qënë për celularin, ai nuk u fik kurrë përgjatë gjithë udhëtimit. Përdorimi nuk ishte thjesht modest, por normal dhe pa u kursyer në momente kur duhej.

samsung-road-trip-america-galaxy-s5-ultra-saving-mode-02

Në përfundim të udhëtimit, statistikat thonin që gjithsej telefoni kishte udhëtuar mbi 3504 milje në rrugë për shtatë ditë, në 150 orë në rrugë, duke dërguar 86 mesazhe, duke bërë 119 foto, mbi katër video mbi 16 minuta, dhe të gjitha këto duke kaluar 13 shtetesh. Mund shikoni videon më poshtë për më shumë detaje rreth udhëtimit të tyre.

0 Comment