BREAKING

1

Sa energji shpenzon kompjuteri juaj?

by Bilbil Zharri A keni menduar edhe ju ndonjëherë se sa energji shpenzon kompjuteri juaj? Po, e kam fjalën realisht sa energji konsumon kompjuteri juaj gjatë kohës që është në punë. Ashtu siç keni matur sa shpenzon frigoriferi në një orë, apo televizoni, apo të gjitha pajisjet e tjera të shtëpisë, kompjuterin e keni matur ndonjëherë?? Mos u […] 19 April 2014 at 01:40 pm
0

Duke provuar HP Envy x2

by Aldo Rama Në eventin ShowStoppers që u zhvillua në IFA 2012, patëm rastin të shohim nga afër Envy x2 e ri të HP-ës, një tabletë-notebook hibride që preferohet gjatë kësaj periudhe. Në thelb bëhet fjalë për një laptop me ekran 11,6 inç (në video është e përmendur si 11inç -por emocionet bëjnë punën e tyre) i cili mund të shkëputet nga "trupi" i pajisjes dhe […] 10 September 2012 at 04:26 pm
0

Pajisja e "smart" Lenovo IdeaCentre B540p në ekspozitën IFA 2012

by Aldo Rama Një tjetër pajisje që patëm fatin të "luajmë" me të në ekspozitën IFA 2012, ishte Lenovo IdeaCentre B540p, një sistem që kombinon funksionet e një desktop-i me kënaqësinë që ofron ekrani me prekje. Pajisja inkorporon procesor Core i7 të gjeneratës së re dhe Vidia GeForce GT 650M me 2GB RAM ndërsa mund të mbështesë deri në 16GB […] 5 September 2012 at 10:14 am
0
new_iPAD

Merrni kokoshka. Dhe shihni videon e parë hands-on të iPad-it të ri!

by Aldo Rama Ngjan shumë me modelin që zëvendëson, disponon një ekrani fantastik dhe është tableta më e plotë në planet. This is not an iPad 3. This is the new iPad. Nuk nevojitet të keni shumë njohuri që të kuptoni se tabletat ndahen në dy kategori. Në "iPad" dhe në "tabletat e tjera". Apple, në sektorin e smartphone-ve […] 7 July 2012 at 05:43 pm
0
new-ipad-vs-ipad-2-e1332440466181

Shihni përpara se të vendosni. Në këtë video krahasojmë iPad 2 me iPad-in e ri

by Aldo Rama Kemi krahasuar edhe herë të tjera pajisje, por krahasimi më interesant paraqitet në këtë video “shini përpara se të vendosni”. iPad-i i ri, të paktë nga jashtë nuk duket se ka ndryshime të mëdha me iPad 2-in, edhe pse është më i trashë 0,6 mm, diferenca është e papërfillshme. Ajo që do kuptoni kur t’i […] 8 June 2012 at 04:59 pm