BREAKING

0

Google Now mposhtë Siri dhe Cortana në një test dijesh!

by Irena Nanaj Nuk është hera e parë që artikuj dhe video krahasojnë ndihmësit zanor të sistemeve operative. Të shumta kanë qenë herët që Google Now, Siri dhe Cortana janë vendosur përballë, por  këtë herë Stone Mountain Consulting ka realizuar një test krahasues shumë të rëndësishëm, që përmban mbi... 3.000 pyetje. Prova lidhej me bazën e njohurive të secilit prej tyre dhe fitues i këtij […] 10 October 2014 at 03:58 pm
0

Logitech UE 900 në ekspozitën IFA 2012

by Aldo Rama Logitech ka prezantuar në ekspozitën IFA 2012 brand name-in e saj të ri, Logitech UE. Më shumë për të dhe për 7 produkte e kompanisë do të flasim në kohën e duhur, por gjithsesi do t'i hedhim një sy pajisjes në fjalë - sapo të shihni videon që plotëson tekstin, do të kuptoni përse zgjodhëm këtë produkt. Bëhet fjalë […] 8 September 2012 at 02:05 pm
0

"Armët" e fuqishme Aquos të Sharp-it në ekspozitën IFA 2012

by Aldo Rama Gjatë shëtitjes që bëmë në stendën e Sharp-it në ekspozitën IFA 2012, u ndeshëm me modelet e mëdha dhe të vogla (por kryesisht me të mëdhat) të serisë Aquos të Sharp-it. Televizorë 50 inç e sipër, me funksione të veçanta, ritme të ndryshme rinovimi (disa në 100. në 200 dhe disa të tjera në 400 Hz), disa prej tyre 2D, të […] 5 September 2012 at 03:22 pm
0

Duke provuar Philips TV MyRemote app në ekspozitën IFA 2012

by Aldo Rama Duke bërë xhiron tonë në stendën e kompanisë Philips në ekspozitën IFA 2012, pamë aplikimin Philips TVMyRemote. Çfarë është ky aplikim? Një app që do të shkarkohet nga App Store në iPad-in tuaj dhe do të zëvendësojë njëherë e përgjithmonë telekomandën. Mbështet të gjitha funksionet e një Smart TV dhe është tej mase funksional dhe miqësor me përdoruesin. Për ta kuptuar më mirë […] 5 September 2012 at 02:58 pm
0

Duke parë televizorin Sharp LC-90LE745U 90 inç (!) në IFA 2012

by Aldo Rama E Enjte 30 Gusht, IFA 2012, Berlin. Kur mbërrita në stendën e Sharp-it ora ishte pothuajse 13:00, pak para se të jepej intervista për shtyp. U futa brenda ndërkohë që "këmbët" dhe "stomaku" im ishin hedhur në protestë. Mora një sanduiç "që sinqerisht nuk e kuptova se ç ‘kishte brenda" dhe një portokallatë. Pasi pashë përreth me sytë […] 31 August 2012 at 02:46 pm
0

I hedhim një sy të shpejtë modeleve të reja të televizorëve Philips tek IFA 2012

by Aldo Rama Intervista për shtyp e kompanisë Philips sapo ka përfunduar. Të gjithë ata që ishin prezent në  "booth-in" e kompanisë kanë ndjekur një nga eventet më të veçanta të këtij lloji, pasi Jamie Oliver jo vetëm u ngjit "on stage" ai gjithashtu edhe gatoi, duke prezantuar në këtë mënyrë zgjidhjet që ofron kompania për kuzhinën. Por stafi i digitallife.al është fokusuar në […] 31 August 2012 at 01:47 pm
0
pentax

Testi më i vështirë rezistence për aparat që keni parë ndonjëherë (vid)

by Aldo Rama Testi më i vështirë rezistence për aparat që keni parë ndonjëherë (vid) Të gjithë ata që disponojnë DSLR-ën e Pentax-it, ndihen krenarë për të. Konsiderohet me të drejtë, një DSLR e shkëlqyer që "duron" shumë dhe është nga aparatet më të dashur fotografik e të gjithë atyre që eksplorojnë natyrën. Sa "durojnë" aparatët Pentax? Nga ato që na […] 10 July 2012 at 12:32 pm