BREAKING

0
Bitstrips në Snapchat?

Bitstrips në Snapchat?

by Aldo Rama Mesa duket, krijuesit e “Snapchat” nuk ndalen me kaq. Pas suksesit të madh që ka njohur aplikacioni (kryesisht në Amerikë, por edhe në vendin tonë) sipas Fortune, po përpiqen të pasurojnë mundësitë e tij, duke blerë kompaninë Bitstrips me seli në Kanada, e cila ka krijuar “bitmojis” që shijmë kryesisht në Facebook. Përdoruesit shkarkonin aplikacionin, […] 2 June 2016 at 03:33 pm
0
Google Photos: upadate i ri për albumet "smart"!

Google Photos: update i ri për albumet "smart"!

by Aldo Rama Një përmirësim tejet i rëndësishëm është realizuar nga Google lidhur me aplikacionin “Photos”, ku karakteristika që dallon është mundësia për të krijuar “smarter albums”. Bëhet fjalë për albume fotografike të cila krijohen automatikisht nga aplikacioni për përdoruesin pas një eventi, udhëtimi apo ngjarje të rëndësishme. Këto albume përmbajnë fotografitë më të mira së bashku me […] 2 June 2016 at 01:29 pm
0
Instagram përmirëson "look-un" e ndërfaqes web!

Instagram përmirëson "look-un" e ndërfaqes web!

by Aldo Rama Ndoshta Instagram-i fillimisht u krijua si një aplikacion ekskluzivisht për celularët, por sot është kthyer në epiqendër edhe për kompjuterët apo laptopët. Ndaj edhe web-i i Instagram është përmirësuar duke shtuar «Activity tab» që shfaq të gjitha njoftimet lidhur me gjithçka bëhet timeline-in tuaj. Aty do mund të shihni se cilët i kanë dhënë like fotografive […] 2 June 2016 at 11:04 am
0
Facebook Messenger për Android ndryshon dizajn!

Facebook Messenger për Android ndryshon dizajn!

by Aldo Rama Nga llogaria e tij personale në Twitter kreu i Facebook Messenger ka deklaruar se të gjithë përdoruesit android do të shohin një pamje të re të aplikacionit Facebook Messenger. Më poshtë mund të shhni ndryshimet që do të pësojë. Rrjeti social ka adoptuar “Material Design” duke i dhënë apliakcionit një formë moderne dhe minimale, ku në të bie sy […] 1 June 2016 at 12:44 pm
0
Google: Harrojeni Chromecast app, mirëprisni Google Cast

Google: Harrojeni Chromecast app, mirëprisni Google Cast

by Aldo Rama Një ndryshim të vogël në emërtim por plot kuptim mësuam gjatë prezantimit të Vizio TV dhe bokseve të reja që inkorporojnë funksionin Google Cast! Po, Google Cast dhe jo Chromecast. Mesa duket kompania ka preferuar të lë pas emrin që bëri të njohur pajisjen e saj. Arsye e këtij ndryshimi është e thjeshtë. Tanimë ekzistojnë shumë […] 31 May 2016 at 10:00 am
0
Instagram: Mbështetje për videot deri në 60 sec!

Instagram: Mbështetje për videot deri në 60 sec!

by Aldo Rama Lajme të mira për të gjithë ata që përdorin rrjetin social Instagram për shpërndarjen e videove, pasi aplikacioni ka shtuar kohëzgjatjen e një videoje që mund të ngarkoni nga 15 në 60 sekonda. Mbështetja e videove në Instagram ka filluar në vitin 2013, por tani shtohet në 1 min. Ndryshimi tanimë ka filluar të shfaqet në […] 28 May 2016 at 09:42 am
0
Live Photos dhe Google Photos backup bëhet? Po!

Live Photos dhe Google Photos backup bëhet? Po!

by Aldo Rama Aplikacioni Google Photos sjell lajme të mira për të gjithë përdoruesit e pajisjeve iPhone 6S, që shkarkojnë “Live Photos”, fotografitë që lëvizin për 1,5 sekonda. Pas përmirësimit të fundit, përdoruesit do mund të realizojnë backup të “Live Photos” që shkarkojnë duke shpëtuar memorie nga pajisja e tyre.   Ky përditësim, përmirëson edhe navigimin e hartave […] 16 March 2016 at 09:41 am
0

Kujdesi ndaj klientit kalon përmes një tweet!

by Aldo Rama Rrjeti social përmirëson shërbimet që ofron tek kompanitë që e përdorin, duke i ofruar një mjet tepër të fortë për kujdesin ndaj klientit. Çdo herë që një kompani merr një tweet nga një klient, do mund t’i përgjigjet duke i dhënë mundësinë automatikisht të nisë një bisedë me anë të mesazheve direkte, dhe e gjitha […] 24 February 2016 at 09:05 pm
0
Gati reklamat e para për Facebook Messenger?

Gati reklamat e para për Facebook Messenger?

by Aldo Rama Sipas informacioneve të faqes TechCrunch, thuhet se Facebook në muajit në vijim po përgatitet të “veshë” Messenger-in e tij me reklama. Pa patur një informacion plotësisht të detajuar se si mund të qëndrojnë këto reklama, në reportazhin e portalit online thuhet se reklamat do jenë të njëjta me ato që shfaqen momentalisht tek version desk […] 24 February 2016 at 08:02 pm