BREAKING

0

DITA PO VJEN: "Deutsche Telekom" në Shqipëri? Edhe pak orë na ndajnë!

by Aldo Rama Fryma e re në fushën e telekomunikacionit ndihet tashmë gjithandej, kryesisht gjatë javëve të fundit ku përveç dyqaneve të cilat janë veshur në ngjyrën e re – për të cilën do ju flasim më poshtë­, ajo ndihet edhe nëpër city lights, rrjetet sociale, banner-at, reklamat të cilat shtojnë emocionet e publikut që edhe pse i është […] 21 July 2015 at 03:04 pm
0

Fituesja e smartphone-it gjatë Konferencës Infocom 2015!

by Aldo Rama E teksa Konferenca 6-të e Telekomunikacionit Shqiptar (Infocom 2015) u kurorëzua me sukses, për zhvillimin e saj si dhe mbarëvajtjen e regjistrimeve, shpërndarjen e materialeve promocionale të sponsorëve por jo vetëm, Stafi i përzgjedhur i vullnetarëve punoi shumë... Ashtu siç ishte premtuar që në fillim, në fund të konferencës do të hidhej një short ku […] 23 May 2015 at 09:41 pm
0

Vodafone M-PESA – shërbim i parasë elektronike që ka transformuar jetët e miliona njerëzve në mbarë botën, prezantohet në Shqipëri

by Aldo Rama Njoftim për Shtyp:   Institucioni i Parasë Elektronike Vodafone M-Pesa Sh.p.k  është shoqëria e parë në treg që prezanton shërbimin e parasë elektronike dhe vendos standardet e këtij shërbimi, duke përdorur teknologjinë celulare për t’i mundësuar akses në shërbimet financiare segmenteve të mëdha të popullsisë pa ose me akses të kufizuar në sistemin bankar në […] 17 May 2015 at 09:39 pm
0

Njoftim për Shtyp: Kurorëzohet me sukses konferenca e 6-të e Telekomunikacionit Shqiptar Infocom 2015

by Aldo Rama Njoftim për Shtyp! Është realizuar me sukses Konferenca e 6-të e Telekomunikacionit Shqiptar Infocom 2015. Konferenca edhe këtë vit u zhvillua pranë ambienteve të Hotel Sheraton në Tiranë dhe mbante titullin “Time for Business”. Qëllimi i konferencës ishte të përqendronte në një shkëmbim kreativ mendimesh, tregun e Telekomunikacionit, të Informatikës dhe të Medias të vendit, […] 13 May 2015 at 07:17 pm
0

Këtu mund të shkarkoni aplikacionet Andorid dhe iOS të Konferencës së 6-të të Telekomunikacionit Shqiptar Infocom 2015!

by Aldo Rama Konferenca e 6-të e Telekomunikacionit Shqiptar Infocom 2015 do të zhvillohet ditën e Martë më 12 Maj 2015, pranë Hotel Sheraton në Tiranë në kuadër të Javës së Inovacionit të shpallur nga Ministri i Inovacionit dhe Administratës Publike si dhe nën kujdesin e AKEP, Albanian Innovation Foundation dhe Ambasadës së Greqisë në Shqipëri. Konferenca e […] 10 May 2015 at 02:57 pm
0

Konferenca e 6-të e Telekomunikacionit Shqiptar “Infocom 2015”

by Aldo Rama E teksa ngjarjet si dhe eventet në sektorin e Telekomunikacionit dhe Teknologjisë së Informacionit në vendin tonë janë të pakta krahasuar me vendet e tjera të rajonit, Konferenca e Telekomunikacionit Shqiptar “Infocom” është shndërruar në traditë. Konferenca e këtij viti do të zhvillohet ditën Martë më 12 Maj 2015 pranë Hotel Sheraton në Tiranë nën […] 7 May 2015 at 09:57 pm
0

Startup Weekend Tirana bashkon Inovacionin, Turizmin dhe Trashëgimin Kulturore

by Aldo Rama Trashëgimia Kulturore pa Kufij Shqipëri (CHwB Albania) po përgatit edicionin e katërt të Startup Weekend, një event treditor ku teknikët e zhvillimit, dizajnërs, specialistë të marketingut, menaxherë produktesh, të rinj e profesionistë,  të apasionuarit pas turizmit dhe trashëgimisë kulturore do të bashkohen për të ndarë ide, formuar ekipe, ndërtuar produkte inovative dhe filluar një fushatë […] 5 May 2015 at 09:47 am
0

Blini Paketat e Abonimit Digitalb me MPAY!

by Aldo Rama Tanimë nuk përbën lajm fakti që edhe Abonimi i Digitalb mund të bëhet nëpërmjet Mpay, këtë e patëm theksuar edhe në artikullin e mëparshëm që mund ta gjeni këtu.  Por me siguri e keni vërejtur edhe gjaë transmetimeve kryesisht të ndeshjve të futbolli ku logo i Mpay shfaqet gjithmonë. Por sa e lehtë është procedura e […] 16 January 2015 at 03:44 pm
0

MPAY dhe Digitalb ju urojnë shikim të këndshëm!

by Aldo Rama Surprizat e MPay nuk mbarojnë lehtë, pasi “filozofia” e kësaj kompanie është të sjellë risi! Duke parë dinamikën e saj edhe pritshmëritë e klientëve janë rritur pasi tanimë (kompania na ka mësuar keq) duke bërë gjithçka të na duket më e lehtë! Dihet që shqiptarët janë të fiksuar pas gamës së gjerë të filmave, dokumentarëve, […] 19 December 2014 at 12:20 pm
0

Tring ju uron Gëzar Festat!

by Aldo Rama Duke lundruar në faqen zyrtare të Tring, vërejmë se dhuratat e fundvitit nuk i paskan kursyer! Kështu të gjithë ata që dëshirojnë të përftojnë më shumë shpejtësi si dhe kostot e instalimit falas mesa duket duhet të nxitojnë!   Karakteristikat më të detajuara të kësaj oferte mund t’i gjeni në tabelën e më poshtme dhe […] 19 December 2014 at 11:47 am