BREAKING

0

Të gjitha "gadgets" që ka përdorur agjenti James Bond!

Unaza që nxjerrin fotografi, paketa cigaresh që shpërthejnë, ora që presin dhe sigurisht makina që janë të ngarkuar me çdolloj arsenali armësh janë disa prej pajisjeve që ka përdorur agjenti i famshëm James Bond në filmat e tij. Në total 193 të tilla.

Të gjitha "gadgets" që ka përdorur agjenti James Bond!

Shoqëria e Burger Fiction ka bërë një skanim të hollësishëm në filmat e James Bond dhe zbuloi të gjitha pajisjet që ka përdorur agjenti i famshëm për të asgjësuar të gjithë armiqtë e tij ose për të ndihmuar veten për të shpëtuar sa herë gjendej në situata të rrezikshme. Edhe pse Roger Moore nuk ishte një nga “James Bondët” më të pëlqyeshëm, mund të themi se kishte disa nga gizmos më të çmendura që janë shfaqur në franchisen  në fjalë.

0 Comment