BREAKING

0

Supercut: Efektet speciale më të dështuara!

Nuk janë efekte speciale për çmim Oscar. Nuk janë të gjitha cutting edge punë të paqme. Jo të gjitha përpjekjet e kanë çuar një hap para fushën e kinemasë. Ka skena që na la pa frymë falë efekteve, por po aq të tjera mbetën tentativa jo për t’u mbajtur mend.

scorpion-king-640x363

Ky “supercut” i krijuar prej World Wide Interweb ka veçuar skenat ku efektet në vend se të vijnë në ndihmë, e shkatërruan filmin! Transformim e të shëmtuara/deformime, avionë që bien në det në mënyrë false e të dështuar, makina që marrin flakë, kafshë nga më të ndryshmet që ndjekin protagonistin dhe teleshikuesit nuk kanë fare interes falë xhirimit të dështuar. Kjo video është ka B-movie.

Sidoqoftë, hidhini një sy videos dhe me siguri do gjeni filma që i keni parë dhe ndoshta disa skena nuk i keni fiksuar.

 

0 Comment