BREAKING

0

The Secret Life of Pets: Çfarë bëjnë kafshët tuaja shtëpiake kur ikni nga shtëpia?

Illumination Entertainment dhe Universal Pictures kanë shfaqur “teaser trailer-in” e pare të filmit të animuar The Secret Life of Pets. Bëhet fjalë përfilmin e pestë të pas Despicable Me, Hop dhe Minionstë ardhshëm, që siç duket qartë edhe nga titulli ka të bëjë me prapësinat që bëjnë kafshët shtëpiake kur i lejmë vetëm në shtëpi dhe ikim për në punë.

Secret-Lives-of-Pets-Still-55-1024x552-640x345

Superstari i “stand up comedi” Louis C.K., Eric Stonestreet dhe Kevin Hart, kanë dhuruar zërat e tyre në këtë film tepër gazmor dhe kjo e fundit vërehet fare mire nga traileri.
Firmën e regjisë e mban Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2), ndërsa Yarrow Cheney e asiston, skenari është i Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio. Filmi pritet të shfaqet në Amerikë më 8 Qershor 2016.

0 Comment