BREAKING

0

"Supergirl" ndezi gjakrat në Twitter!

Traileri i parë i Supergirl është shfaqur dhe që nga ai moment ka nisur diskutimet nëse heroina ngjanë disi më e vogël se sa duhet.

Supergirl-640x360

Τwitter ka marrë “flakë” nga seriali i ri i CBS-ës që do të fillojë të shfaqet në muajin shtator. Fansat nga ana tjetër duket se nuk janë dakord me përzgjedhjen e Devil Wears Prada sa i përket imazhit të Melissa Benoist e cila shfaqet si një vajzë e zakonshme që e intereson më shumë përditshmëria e saj sesa superfuqitë që posedon. Por ekzistojnë edhe ata që e mbështesin këtë qasje, pasi sipas tyre heroina e re përpiqet të kuptojë atë çka po i ndodh dhe nuk e shohin të nevojshme të mohojë  përditshmërinë e saj. Hidhini një sy trailerit, më pas lexoni disa tweets këtu dhe në fund vendosni se me cilin kamp do të bashkoheni!

0 Comment