BREAKING

0

Kështu është sot vajza e filmit "The Ring"!

Emri Daveigh Chase logjikisht nuk ju kujton asgjë, por ju bëjmë me dije që këtë vajzë e njihni dhe madje shumë mire! Bëhet fjalë për vajzën e cila ju ka tromaksur me prezencën e saj tek filmi The Ring, trileri i famshëm që ka lënë qindra njerëz pa gjumë pas përfundimit të tij, dhe po aq të tjerë kanë ndjekur filmin me agoni dhe ankth.

the-ring-girl1-640x431

Në atë kohë ishte vetëm 12 vjeç dhe patë luajtur rolin e të famshmes Samara Morgan, vajzës së frikshme me flokët e gjata të cilat i binin në sy dhe transmetonte tmerrin aziatik të filmit origjinal tek publiku amerikan. Sot Chase është 24 vjeç dhe vazhdon karrierën e saj duke pasuruar C-ën me pjesëmarrjen në seriale televizive, madje ka dhënë zërin e saj tek filmi i animuar (Lilo & Stitch). Nëse keni dëshirë për ta parë edhe në foto të tjera mund ta gjeni tek Instagram i saj.

0 Comment