BREAKING

0

Filmat e Wes Anderson një udhëtim magjik mes ngjyrash!

Rushmore, The Royal Tenenbaums, The Life Aquatic with Steve Zissou, The Darjeeling Limited, Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel... Filmat e Wes Anderson disponojnë estetikën e tyre të veçantë, vijnë nga një botë imagjinare dhe mbërrijnë tek ne përmes ekranit të madh duke na mundësuar një udhëtim të magjishëm midis ngjyrash e skenash fantastike.

wes-colors-640x449

Rishi Kaneria desh të përqendrohet edhe më shumë tek stili i veçantë kinematografik të Anderson, dhe ndaj u fokusua tek përdorimi i ngjyrave, një karakteristikë kjo impresionuese që është diçka më shumë sesa një shpalosje aftësish. Klipi në vijim na tregon sesi e përdorë ngjyrën e verdhë dhe të kuqe në filmat e tij. 

0 Comment